Herfstige Peuterochtend

Kom naar onze gezellige herfstige peuterochtend!

Heb jij een peuter van 2 tot 4 jaar die dol is op creatief bezig zijn en spelen? Kom dan naar onze herfstige peuterochtend op vrijdag 25 oktober 2024! We gaan samen knutselen en genieten van allerlei leuke activiteiten in een gezellig herfstthema. Het perfecte uitje voor kleine avonturiers om hun fantasie de vrije loop te laten!

Is dit iets voor jouw peuter? Doe dan mee en geef je kleintje op voor een geweldige ochtend vol herfstige avonturen! De activiteit, speciaal voor kinderen van 2 t/m 4 jaar, vindt plaats op de Hulsterweg 7 in Venlo van 09.30 tot 11.30 uur. In een veilige en gezellige omgeving kunnen de kinderen volop ontdekken, knutselen en spelen, terwijl ze nieuwe vriendjes maken. Elke peuter mag één begeleider meenemen, zoals een ouder, om samen te genieten van de ochtend.

Kom je ook spelen en knutselen in ons herfstparadijs? We kijken ernaar uit om samen met jullie kleintjes een leuke ochtend te beleven!

 

Meld je aan!

Zien we jullie daar? Het wordt een ochtend vol herfstplezier! Aanmelden kan tot 18 oktober, 23.59 uur. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier en zorg dat je erbij bent!

    Gegevens Kind

    Naam

    Leeftijd

    Gegevens Contactpersoon (Ouder of Verzorger)

    Naam


    Woonplaats

    Rol

    Contactgegevens
    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Aanwezigheid Ouder en/of Verzorger

    Blijft er tijdens de Herfstige Peuterochtend 1 ouder/verzorger aanwezig?

    Acceptatie Voorwaarden

    Betaling

    Evenement Details

    Datum: 25 oktober 2024
    Tijd: 09.30 – 11.30 uur
    Locatie: Hulsterweg 7, Venlo
    Leeftijd: Peuters van 2 t/m 4 jaar
    Kosten: € 3,50 per kind (contant te betalen aan de deur)